Spy Photos: H νέα Porsche 911 θα έχει τον πίνακα οργάνων των Panamera, Cayenne

Σχετικά άρθρα

Η Porsche συνεχίζει ακάθεκτη τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της 911, με τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες να μας δείχνουν τον πίνακα οργάνων του αυτοκινήτου. Αυτός ακολουθεί τα πρότυπα των Panamera και Cayenne, έχοντας στο κέντρο το αναλογικό στροφόμετρο, το οποίο περιβάλλεται από δύο οθόνες 7 ιντσών πολλαπλών λειτουργιών.

Ακόμα διακρίνονται τα ενεργά πτερύγια στις εισαγωγές αέρα του εμπρός προφυλακτήρα, όπου σε μερικές φωτογραφίες είναι πλήρως ανοιχτά και σε μερικές άλλες λιγότερο. Ακόμα, στο πίσω μέρος φαίνεται να υπάρχει μια φωτιζόμενη λωρίδα που διατρέχει το πλάτος του αμαξώματος, με την αεροτομή να ανασηκώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις για κάθετα φορτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα 911 και το νέο Audi R8 θα μοιράζονται τεχνολογίες, με την 911 να διατηρεί τον κινητήρα στο πίσω μέρος, με το R8 να παραμένει ένα κεντρομήχανο supercar, με τα δύο αυτοκίνητα να μοιράζονται την ίδια αρχιτεκτονική στο μπροστά μέρος, αλλά και το ίδιο σύστημα διεύθυνσης, μειώνοντας έτσι το κόστος ανάπτυξης και κατασκευής των δύο μοντέλων.

Η νέα 911 (992) θα παρουσιαστεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2018, με την Porsche να θέλει να διατηρήσει τον κινητήρα στο πίσω μέρος, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τα μικρά πίσω καθίσματα, ώστε να διαφέρει από τους αντιπάλους της. Η νέα γενιά της 911 θα αυξηθεί σε πλάτος, ιδιαίτερα στο μπροστινό μέρος, με την κίνηση να περνά είτε στους πίσω, είτε σε όλους τους τροχούς.

Κίνηση θα παίρνει από turbo εξακύλινδρους κινητήρες, εκτός από τις κορυφαίες εκδόσεις (GT3, GT3 RS) οι οποίες θα συνεχίσουν να προσφέρονται με ατμοσφαιρικούς κινητήρες, με τις φήμες να θέλουν να προσφέρεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...