Hyundai HyperEconiq Ioniq στη SEMA

Σχετικά άρθρα

Στη φετινή SEMA η Hyundai σε συνεργασία με την Bisimoto Engineering θα παρουσιάσουν το HyperEconiq Ioniq concept, ένα “καινοτόμο πρωτότυπο που συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες οικονομίας καυσίμου”.

Εξωτερικά φορά ειδικό αεροδυναμικό πρωτότυπο με διαιρούμενο μπροστά splitter, κατασκευασμένο από carbon, καλύμματα τροχών, φουσκωμένα φτερά, αεροτομή και carbon ζάντες 19″ που φορούν ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης. Επίσης υπάρχουν καθίσματα της Recaro, Progress Performance coilover αναρτήσεις που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος, όπως επίσης και αλουμινένιες δαγκάνες φρένων.

Η εταιρία έχει προβεί σε αλλαγές και στον κινητήρα έτσι ώστε να είναι σε θέση να χρειάζεται μόλις 2,9 λίτρα καυσίμου ανά 100 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση 132 Hyundai Tucson στην Ελλάδα

Η Hyundai ανακαλεί 132 Tucson παραγωγής από Μάιο 2021 ως και Μάιο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα. Στα επηρεαζόμενα...

Ανανέωση για το Hyundai Ioniq 5 με μεγαλύτερη μπαταρία

Το Hyundai Ioniq 5 βρίσκεται στην αγορά τρία χρόνια και η κορεατική εταιρία παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του. Αυτή αποκτά νέα μάσκα, νέους...
Autoblog.gr