Ο τραπεζίτης Guy Gentile και η Kristina Kuchma ήταν ζευγάρι. Ο Gentile και η Kuchma (μοντέλο στο επάγγελμα με καταγωγή από τη Ρωσία) ζούσαν τον έρωτά τους στις Μπαχάμες, όταν η Kuchma του ζήτησε 50.000 δολάρια προκειμένου να χρηματοδοτήσει την επιχειρηματική της ιδέα. Εκείνος, θεωρώντας πως τον θέλει μόνο για τα λεφτά του, αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση τους.

Η γυναίκα θέλησε να πάρει την εκδίκησή της και έτσι έριξε την υβριδική S400 μέσα στην πισίνα του σπιτιού, στέλνοντας και το ακόλουθο μήνυμα:

Ψεύτη! Μου είπες ότι θα με βοηθήσεις να ξεκινήσω μια δουλειά! Αυτά ήταν τα λόγια σου! Τώρα θέλεις να γίνεις επενδυτής; Λοιπόν, επενδυτή, σου έχω μια έκπληξη στην πίσω αυλή σου, ξεκίνα με αυτή την επενδυτική ιδέα αρχικά.

Ο ίδιος όταν επέστρεψε στο σπίτι είδε το αυτοκίνητο στον πάτο της πισίνας και αρχικά νόμιζε πως η πρώην φίλη του ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά όταν κατάλαβε πως δεν ήταν μέσα, νευρίασε, υποστηρίζοντας πως δεν περίμενε να του φερθεί έτσι μετά από όσα είχε κάνει για εκείνη, ενώ όπως είπε, σκόπευε να παντρευτεί.