Οι παραδόσεις του Tesla Semi ξεκινούν πριν το τέλος του έτους

Σχετικά άρθρα

Ο CEO και πρόεδρος της PepsiCo., Ramon Laguarta, αποκάλυψε σε σημερινή του συνέντευξη ότι οι παραδόσεις των πρώτων –εκ των 100- Tesla Semi που έχει παραγγείλει θα ξεκινήσουν το τέταρτο τρίμηνο του έτους, βάζοντας τέλος σε μια μακρά αναμονή.

Η εταιρία πίσω από την Pepsi, το Mountain Dew και τα Doritos προσπαθεί να μειώσει το κόστος των καυσίμων και τις εκπομπές του στόλου της, καθώς οι μεταφορές αντιπροσωπεύουν το 10% των εκπομπών αερίων της. Η εταιρεία είχε δηλώσει προηγουμένως ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα φορτηγά της Tesla για την αποστολή των σνακ και των ποτών μεταξύ των κέντρων παραγωγής και διανομής, καθώς και στους λιανοπωλητές.

Επιπλέον, η J.B. Hunt Transport Services, η εταιρία που διαχειρίζεται τον στόλο των φορτηγών της Walmart, καθώς και ο διανομέας τροφίμων Sysco είναι μεταξύ των πολλών εταιριών που έχουν κάνει μεγάλες παραγγελίες για το Semi της Tesla.

Διάβασε ακόμα

Elon Musk: Με 1.000 χλμ. αυτονομία το Tesla Semi

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...