Αν είσαι ένας από αυτούς που πιστεύουν ότι, μετά από κάποια ηλικία, δε θα πρέπει να επιτρέπεται η οδήγηση, τότε τα δύο αυτά videos είναι εδώ για να αποτελέσουν ένα πολύ καλό επιχείρημα στους ισχυρισμούς σου. Έχουμε να κάνουμε με δύο ηλικιωμένους, μία 85χρονη γυναίκα στην πρώτη περίπτωση κι έναν 96χρονο άνδρα στη δεύτερη.

Όσον αφορά το πρώτο περιστατικό, σημειώθηκε στο Irvine της Καλιφόρνιας, με το video να μας δείχνει ότι… επιτίθεται ξανά και ξανά σε ένα Honda CR-V. Κι ενώ μπορεί να φαίνεται πως η γυναίκα το κάνει έχοντας σκοπιμότητα, η ίδια εξήγησε πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, χωρίς να ξέρει τι κάνει. Η αστυνομία έθεσε ζήτημα για το αν μπορεί να οδηγεί, με την 85χρονη να αποκομεί μερικές μόνο γρατσουνιές στα χέρια της.

Στο δεύτερο video θα δεις ένα… ιπτάμενο αυτοκίνητο, αφού όλα δείχνουν ότι ο 96χρονος που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι. Αυτό συνέβη στη Μελβούρνη, έξω από ένα νοσοκομείο, όμως το ευτύχημα είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ο ηλικιωμένος άντρας τραυματίστηκε αρκετά ελαφρά στα πόδια και στη σπονδυλική στήλη, ωστόσο η βιαιότητα του ατυχήματος δείχνει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι για μερικά εκατοστά δεν σταμάτησε στην τσιμεντένια κολόνα.