Ο Jeremy Clarkson μπαίνει σε ένα Subaru Impreza WRX STi και πρωταγωνιστεί στο Farmkhana

Σχετικά άρθρα

Ο Ken Block είναι ένας επαγγελματίας οδηγός αγώνων που ξέρει καλά να προσφέρει μπόλικο θέαμα. Θέλεις Gymkhana; Θέλεις Terrakhana; Θέλεις Climbkhana; Ο Αμερικανός δε σταματάει να πηγαίνει με το πλάι, ικανοποιώντας την όρεξη των petrolheads για καπνό και καμένο λάστιχο.

Βέβαια, ο 50χρονος δεν είναι ο μοναδικός που το κάνει αυτό, με τον Jeremy Clarkson να επιχειρεί τώρα κάτι παρόμοιο. Ο παρουσιαστής του «The Grand Tour» κάθισε πίσω από τιμόνι ενός Subaru Impreza WRX STi, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο… Farmkhana, όπως άλλωστε περιμέναμε.

Όπως καταλαβαίνεις από τον τίτλο, το σκηνικό διαδραματίζεται σε μία φάρμα, με το λατρεμένο ιαπωνικό sedan να κινείται ανάμεσα σε άχυρα, χώματα, λάσπες, να κάνει άλματα και να περνά ανάμεσα από φράχτες, όχι πάντα με απόλυτη επιτυχία, όπως θα δεις και από τα γυρίσματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...

Η Subaru καταργεί το Legacy στις ΗΠΑ

Η Subaru Αμερικής έκανε γνωστό πως θα ολοκληρώσει την παραγωγή του Legacy την άνοιξη του 2025, όταν και θα φτάσει στο τέλος του MY2025...