Ο Ken Block μας παρουσιάζει το Terrakhana!

Σχετικά άρθρα

Κυρίες και κύριοι, με μεγάλη χαρά βλέπουμε ότι ο Ken Block παρουσίασε -σε συνεργασία με την Pennzoil- το νέο του video. Το ονομάζει ‘Terrakhana’, και πρακτικά πρόκειται για ένα “Gymkhana στιλ” video, μόνο που αυτή τη φορά είναι γυρισμένο στο χώμα, στην έρημο της νότιας Utah, με την συγκεκριμένη περιοχή να ονομάζεται Swing Arm City.

https://youtu.be/33A0zZ5qb1Y

Ο Block χαρακτηριστικά το περιγράφει:

Βασικά παίρνω το στυλ οδήγησης που κάνω στα Gymkhana και το εφαρμόζω σε άλλες μοναδικές καταστάσεις. Αυτό το νέο…το κάνουμε σε μια μοναδική κατάσταση χώματος. Πάντα ήθελα να πάρω αυτό το στυλ οδήγησης, και να κάνω διάφορα πράγματα με αυτό.

Και όπως θα δεις, κάνει διαφορετικά πράγματα με αυτό. Το Terrakhana σηματοδοτεί την επιστροφή του Ford Fiesta RX43, που είδαμε στο Gymkhana 8, και φυσικά στο Gymkhana Grid τον περασμένο Νοέμβριο στον Μαραθώνα, με τον Αμερικάνο οδηγό και showman να δηλώνει γι’αυτό:

Ο κινητήρας έχει ρυθμιστεί για Gymkhana στιλ. 600 άλογα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που θα είχα κανονικά στο χώμα. Είναι πάρα πολύ δύναμη. Η ανάρτηση και τα ελαστικά είναι αυτά που συνήθως χρησιμοποιούσα για αυτό το αυτοκίνητο στο χώμα. Μεγάλη διαδρομή ανάρτησης, και χωμάτινα ελαστικά

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...