Η Hyundai teasάρει το νέο Santa Fe

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai θα παρουσιάσει το νέο Santa Fe τον επόμενο μήνα, προτού αυτό κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης και σήμερα ξεκίνησε το teasing του, δίνοντας μας την πρώτη φωτογραφία.

Η σημερινή γενιά του Santa Fe βρίσκεται στην αγορά από το 2012, με τις αναφορές να θέλουν την κορεατική εταιρία να διαφοροποιήσει το 7-θέσιο Santa Fe με το 5-θέσιο, σε τέτοιο βαθμό που ίσως το ένα αποκτήσει νέο όνομα.

Το νέο μοντέλο θα δανείζεται ορισμένα στοιχεία από το μικρότερο Kona, έχοντας μεγαλύτερες διαστάσεις από τη προηγούμενη γενιά. Θα παίρνει κίνηση από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που θα στέλνουν την κίνηση είτε στον μπροστά είτε και στους δύο άξονες, ενώ είναι πολύ πιθανό η Hyundai να προσφέρει και μια plug-in υβριδική έκδοση του Sante Fe.

Το νέο μοντέλο θα διαθέτει μια σειρά συστημάτων ασφαλείας κάτω από την ομπρέλα του Smart Sense και ανάμεσά τους θα συναντάμε και το σύστημα προειδοποίησης ύπαρξης επιβάτη στο πίσω κάθισμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...