Σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα, η Hyundai θα παρουσιάσει το νέο Santa Fe στην έκθεση της Γενεύης, και σήμερα βλέπουμε τις δύο νέες teaser φωτογραφίες του.

Η σημερινή γενιά του Santa Fe βρίσκεται στην αγορά από το 2012, με τις αναφορές να θέλουν την κορεατική εταιρία να διαφοροποιήσει το 7-θέσιο Santa Fe με το 5-θέσιο, σε τέτοιο βαθμό που ίσως το ένα αποκτήσει νέο όνομα.

Το νέο μοντέλο θα δανείζεται ορισμένα στοιχεία από το μικρότερο Kona, έχοντας μεγαλύτερες διαστάσεις από τη προηγούμενη γενιά. Θα παίρνει κίνηση από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που θα στέλνουν την κίνηση είτε στον μπροστά είτε και στους δύο άξονες, ενώ είναι πολύ πιθανό η Hyundai να προσφέρει και μια plug-in υβριδική έκδοση του Sante Fe.

Το νέο μοντέλο θα διαθέτει μια σειρά συστημάτων ασφαλείας κάτω από την ομπρέλα του Smart Sense και ανάμεσά τους θα συναντάμε και το σύστημα προειδοποίησης ύπαρξης επιβάτη στο πίσω κάθισμα.

 • shaoqing14

  Ετσι οπως το βλεπω απο τα πλαγια μου φαινεται οτι μοιαζει με το ΚΙΑ sorento.Αναμονη μεχρι να δουμε το τελικο αποτελεσμα.

  • δεν ξερω αν θυμιζει το sorento…..αλλα δειχνει ματσο !!!! LIKE !!

 • Demis S.F.

  Αμαξάρα αλλά τουλάχιστον να κυκλοφορήσει με κινητήρα και κάτω απο τα 2 λίτρα μπας και το πάρει και κάνας Έλληνας..

 • crazyfrog

  οτι ομορφοτερο σε SUV εχω δει τα τελευταια χρονια.μακαρι να εχει και μικρο κινητηρα με τουρμπο.