Η Citroen θα “επανεφεύρει” το παραδοσιακό σεντάν με τον αντικαταστάτη του C5

Σχετικά άρθρα

H PSA συνεχίζει να πιστεύει στα μεγάλα σεντάν μοντέλα. Με το νέο Peugeot 508 να παρουσιάζεται στην έκθεση της Γενεύης τον επόμενο μήνα, οι Γάλλοι ετοιμάζουν ένα ακόμη σεντάν που θα γίνει ο αντικαταστάτης του C5.

Αυτό αναμένεται στην αγορά το 2020 και σύμφωνα με το αφεντικό της Citroen, Linda Jackson, δεν θα είναι ένα κλασσικό σεντάν, μιας και όπως είπε, τα συγκεκριμένα μοντέλα “είναι σχεδόν νεκρά στην Ευρώπη”. Για να ξεχωρίζει, η Citroen θα κάνει το μοντέλο να διαθέτει μέρος της Cactus νοοτροπίας, κάτι που ίσως σημαίνει πως θα συναντάμε σε αυτό ορισμένα SUV στοιχεία, αλλά και τα airbumps στις πόρτες.

Θα διαθέτει τη νέα “Progressive Hydraulic Cushions” ανάρτηση που πρωτοτοποθετήκε στο C5 Aircross και διαθέτει παραδοσιακά ελατήρια και αμορτισέρ με υδραυλικό έλεγχο. Η Citroen αντικαθιστά τα κλασικά “bump-stops” που βρίσκει κανείς σε μία συμβατική ανάρτηση με προσεκτικά ρυθμισμένα δευτερεύοντα αμορτισέρ που οι μηχανικοί αποκαλούν “προοδευτικά υδραυλικά μαξιλάρια”. Αυτά, ελέγχουν πολύ καλύτερα το αμάξωμα στα άκρα της διαδρομής της ανάρτησης, επιτρέποντας πιο “μαλακές” ρυθμίσεις στο κέντρο της διαδρομής, όπου το αυτοκίνητο περνά τον περισσότερο χρόνο, με αποτέλεσμα ποιότητα κύλισης που μοιάζει με “μαγικό χαλί”.

ΠηγήTopgear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Citroen παρουσιάζει το νέο Berlingo, αποκλειστικά ηλεκτρικό

Δύο μήνες μετά την αποκάλυψη της τέταρτης γενιάς του C3, η Citroen παρουσιάζει τώρα την πλήρως ανανεωμένη έκδοση του Berlingo, η οποία στην Ευρώπη...

Ανακαλούνται 12.180 Citroen C3 και DS3 στην Ελλάδα λόγω των αερόσακων της Takata

12..182 Citroen C3 και DS3 παραγωγής ετών 2009 ως και 2017 ανακαλούνται στην Ελλάδα, εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων της Takata. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, τα χημικά...
Autoblog.gr