Στο περίπτερο της στη Γενεύη η Ford παρουσίασε το Mustang Bullitt, το οποίο στη Γηραιά Ήπειρο ο V8 5,0-λιτρος κινητήρας δεν αποδίδει 475 άλογα με 570 Nm ροπής όπως στις ΗΠΑ, αλλά 464 άλογα με 529 Nm ροπής.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στην Mustang GT και φοράει όλα τα στοιχεία των πακέτων εξοπλισμού Premium και Performance. Προσφέρεται σε δύο χρώματα, το μαύρο (Shadow Black) και το αυθεντικό σκούρο πράσινο “Dark Highland Green”, που ήταν βαμμένο το αυθεντικό αυτοκίνητο της ταινίας.

Φοράει νέες ζάντες 19 ιντσών, διαθέτει νέα εμπρός μάσκα, Recaro καθίσματα και κόκκινες δαγκάνες της Brembo. Αλλαγές υπάρχουν και στην ανάρτηση, με τον κινητήρα να συνδυάζετα με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 12″, πράσινες ραφές στο εσωτερικό και ηχοσύστημα 1.000 Watt B&O PLAY.

Η Bullitt διαθέτει νέο σύστημα εισαγωγής αέρα, προερχόμενο από την Shelby GT350, με τις “πεταλούδες” να έχουν διαμετρο 87 χλστ. Τέλος, φοράει μια νέα εξάτμιση, που χαρίζει στο αυτοκίνητο πιο “άγρια” χροιά, ενώ οι απολήξεις εξατμίσεων είναι μαύρες (Black NitroPlate). Οι ευρωπαϊκές παραδόσεις του νέου Ford Mustang Bullitt θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος.