Ταϊβανέζος μπήκε με την Cayenne του σε αντιπροσωπία της Porsche

Σχετικά άρθρα

Ένας 42χρονος επιχειρηματίας στην Ταϊβάν μπήκε με την Cayenne του σε μια αντιπροσωπεία της Porsche επειδή το μοντέλο που του παραδόθηκε δεν είχε τον επιπλέον εξοπλισμό που είχε ζητήσει.

Συγκεκριμένα ο ίδιος είχε αναθέσει σε ένα βοηθό του την παραγγελία της Cayeene, θέλοντας το αυτοκίνητό του να διαθέτει το σύστημα 4D Chassis Control. Ο 42χρονος έδωσε μάλιστα προκαταβολή 56.000 ευρώ.

https://youtu.be/zy2bZQt4y_w

Ωστόσο, το αυτοκίνητο δεν είχε το συγκεκριμένο σύστημα, με τους ανθρώπους της αντιπροσωπείας να υποστηρίζουν πως δεν έγινε καμία αναφορά για το συγκεκριμένο σύστημα κατά την παραγγελία του οχήματος, ρίχνοντας το φταίξιμο στον βοηθό του επιχειρηματία. Η απάντηση όπως καταλαβαίνεις δεν κάλυψε τον πελάτη, ο οποίος αποφάσισε να ακυρώσει την παραγγελία, ζητώντας να του επιστραφεί η προκαταβολή των 56.000 ευρώ.

Η αντιπροσωπεία του απάντησε πως αν παραβιάσει τους όρους του συμβολαίου και δεν αποπληρώσει το αυτοκίνητο, τότε η ίδια θα προχωρήσει σε παρακράτηση της προκαταβολής των 56.000 ευρώ. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 42χρονο, ο οποίος μπήκε με μια άλλη Cayeene του στην αντιπροσωπεία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον άνδρα, περνώντας του χειροπέδες. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του, υποστηρίζοντας πως μπήκε στην αντιπροσωπεία στη προσπάθειά του να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη. Να σημειωθεί πως μέσα στην Cayeene βρέθηκε ένα τσεκούρι και ένα μπιτόνι με βενζίνη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...