Ο Chris Boylan είναι ο ιδιοκτήτης ενός μπλε Tesla Model 3 ο οποίος είχε την ατυχία να τρακάρει το μπροστινό αριστερό φτερό του αυτοκινήτου του, μιας και χτύπησε μια πινακίδα μέσα σε έναν χώρο στάθμευσης.

Ο ίδιος θέλησε να επιδιορθώσει το βαθούλωμα, αλλά σίγουρα δεν πίστευε πως το κόστος της επισκευής θα ξεπερνούσε τις 6.000 δολάρια.

Ο Boylan πήγε το Tesla Model 3 του στο κατάστημα της Precision Autoworks, ένα από τα λίγα εξουσιοδοτημένα συνεργεία επισκευών της Tesla στη Νέα Υόρκη, ενώ παράλληλα έκανε και τα χαρτιά στην ασφαλιστική του εταιρία προκειμένου να του καλύψει το κόστος των επισκευών. Μετά από μερικές ημέρες, ο Boylan ενημερώθηκε από το κατάστημα πως το κόστος της επισκευής ανέρχεται στις 6.789,77 δολάρια.

Συγκεκριμένα, μέσα στη τιμή περιλαμβάνεται το νέο φτερό, αλλά και η ειδική βαφή “Electric Blue” που αποτελείται από τρία στρώματα χρώματος και αστάρι. Επίσης συμπεριλαμβάνονται οι εργασίες για την αφαίρεση και την τοποθέτηση του φτερού, όπως επίσης και την αποσυναρμολόγηση/επανασυναρμολόγηση τους καθρέπτη, του μπροστά προφυλακτήρα και των διακοσμητικών, τα οποία πρέπει να αφαιρεθούν για να αντικατασταθεί το φτερό, ενώ επειδή βγήκε ο μπροστά προφυλακτήρας, πρέπει να επαναρυθμιστεί και ο μπροστά αισθητήρες απόστασης. Επίσης έπρεπε να αφαιρεθούν τα πίσω καθίσματα, προκειμένου οι μηχανικοί να αποκτήσουν πρόσβαση για να αποσυνδέσουν την μπαταρία υψηλής τάσης του αυτοκινήτου.

Η ασφαλιστική έστειλε τον δικό της εμπειρογνώμονα για να αξιολογήσει το κόστος της ζημιάς και η εκτίμησή του ήταν ελαφρώς μικρότερη από αυτή του καταστήματος, μιας και ο ίδιος κοστολόγησε το σύνολο των εργασιών στις 6.256,28 δολάρια. Η επισκευή εγκρίθηκε από την ασφαλιστική, με το αυτοκίνητο να επισκευάζεται και να παραδίδεται στον ιδιοκτήτη του.