Επίσημο: Suzuki Vitara ΜΥ2019

Σχετικά άρθρα

Τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου, η Suzuki παρουσιάζει σήμερα τη Model Year 2019 έκδοση του Vitara, και παρότι δεν το ονομάζει facelift αυτό διαθέτει αρκετές οπτικές και τεχνικές αναβαθμίσεις.

Το λανσάρισμα του θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, και μηχανικά το ανανεωμένο ιαπωνικό SUV θα εξοπλίζεται με νέους turbo κινητήρες βενζίνης BoosterJet 1.0 και 1.4 λίτρων με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, σε αντικατάσταση του υπάρχοντα βενζινοκινητήρα 1.600 κυβικών εκατοστών, όπως συνέβη και με το SX4 S-Cross. Αυτοί πληρούν καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro 6, είναι turbo και διαθέτουν τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, που συνδυάζουν την υψηλή ροπή με τη χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Πιο συγκεκριμένα, ο 1.000άτης BoosterJet αποδίδει 112 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και 170 Nm ροπή διαθέσιμα από τα 2.000 μέχρι τις 3.500 σ.α.λ.. Ακολούθως, ο 1.4-λίτρων BoosterJet αποδίδει 140 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και 220 Nm ροπή διαθέσιμα από τα 1.500 μέχρι τις 4.000 σ.α.λ..

Η εταιρία δεν αναφέρει άλλες πληροφορίες σχετικά, αλλά βασιζόμενοι στο τι ισχύει για το SX4 S-Cross, ο “μικρός” θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, ενώ ο κινητήρας 1.400άρης θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ προαιρετικά και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται και με το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP, με τη Suzuki να το έχει εξελίξει περαιτέρω. Διαθέτει τέσσερις κατ’ επιλογή λειτουργίες του, και ανεξάρτητα από το έδαφος οδήγησης, το S-CROSS προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση, άριστο έλεγχο και ιδανική αποδοτικότητα στην κατανάλωση καυσίμου, κάθε στιγμή. Σου επιτρέπει να κινείσαι με χαρακτηριστική ασφάλεια, ευκολία και άνεση, επιλέγοντας μία από τις λειτουργίες Auto, Sport, Snow και Lock, χρησιμοποιώντας απλά τον περιστροφικό διακόπτη στην κεντρική κονσόλα.

Το Vitara MY2019 φέρει και αισθητικές αλλαγές, με επανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, νέα εμπρός μάσκα, νέα γραφικά για τα πίσω φωτιστικά σώματα, και νέα σχέδια ζαντών. Ακόμα υπάρχουν δύο νέα χρώματα, ενώ στο εσωτερικό πάνω από τον πίνακα οργάνων υπάρχει πλέον μαλακό υλικό. Ακόμα, το πίνακας οργάνων έχει ένα νέο σχέδιο και ανάμεσα τους υπάρχει έγχρωμη οθόνη πληροφοριών.

Τέλος, η Suzuki εξοπλίζει το Vitara με νέα συστήματα ασφαλείας στο βασικό εξοπλισμό, και περιλαμβάνει Dual Sensor Brake Support, Lane Departure Warning and Prevention, Traffic Sign recognition, Blind Spot Monitor and Rear cross traffic alert.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται στη χώρα μας και είναι ήδη διαθέσιμο, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr