Ανεβαίνοντας με το πλάι το Transfagarasan με μια BMW M3 E92, μέσω του Assetto Corsa

Σχετικά άρθρα

To πέρασμα του Transfagarasan στη Ρουμανία έχει μήκος 90 χιλιομέτρων και εξαιτίας της χάραξης του στα υψηλότερα βουνά της χώρας είναι ανοιχτός για περιορισμένους μήνες το χρόνο, συνήθως από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο. Αυτός διέρχεται από την περιοχή της Τρανσυλβανίας, γνωστή και ως χώρα του Δράκουλα, με την διαδρομή να προσφέρει εκπληκτική θέα και γρήγορες αλλαγές στο τοπίο, περνώντας από άγονες εκτάσεις σε καταπράσινες κοιλάδες.

Στο παραπάνω video θα δεις μια BMW M3 (E92) μέσω του Assetto Corsa, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με προσομοιωτή και τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Γνωρίζεις, φαντάζομαι, τις συσκευές Εικονικής Πραγματικότητας, οι οποίες έχουν μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Η διάδοσή τους είναι αρκετά μεγάλη και αυτή βρίσκει εφαρμογή και στα video games. Όπως θα δεις, η εμπειρία γίνεται πραγματικά απίστευτη, καθώς νιώθεις πως βρίσκεται μέσα σε κανονικό αγωνιστικό, χάρη στο Oculus Rift.

Το γερμανικό αυτοκίνητο ανεβαίνει την διάσημη διαδρομή, με τις πολυάριθμες στροφές των βουνών Fagaras. Το ψηλότερο σημείο είναι η λίμνη Balea, για να καταλήξει στο εντυπωσιακό φράγμα Vidraru, πάνω από το οποίο υπάρχουν τα ερείπια του κάστρου του Vlad III της Wallachia, που ήταν η έμπνευση για τον χαρακτήρα του Bram Stoker, Count Dracula. Enjoy!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...