Warszawa M20 GT. Ένα Mustang GT που δεν αρέσει καθόλου στην Ford

Σχετικά άρθρα

H KHM Motor Poland, μια πολωνική εταιρία παρουσίασε το Warszawa M20 GT. Πρόκειται για μια Mustang GT του 2016 με εντελώς νέο σώμα που αντλεί έμπνευση από το FSO Warsaw M20 του 1950 και το GAZ M-20 Pobeda, που θεωρείται το πρώτο ευρείας παραγωγής αυτοκίνητο στη Πολωνία μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Το Warszawa M20 GT θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 μονάδες/έτος, με τα πίσω φωτιστικά σώματα να προέρχονται από την Mercedes-AMG GT. Στο εσωτερικό συναντάμε νέα κεντρική κονσόλα με μεγάλη οθόνη αφής, κρεμ δερμάτινες επενδύσεις και δύο κεντρικούς αεραγωγούς. Κίνηση παίρνει από τον ατμοσφαιρικό V8 5,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 420 ίππων.

Η KHM Motor Poland κατά την παρουσίαση του Warszawa M20 GT δήλωσε πως έχει πάρει την απαιτούμενη άδεια από την Ford, αλλά η Μπλε Οβάλ εταιρία το αρνείται, δηλώντας πως δεν έχει υπογράψει καμία σύμβαση με την KHM Motor Poland.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...