Χρυσός 18 καρατίων και carbon στο σήμα της McLaren Speedtail

Σχετικά άρθρα

Όσο πλησιάζουμε στις 26 του μηνός, η McLaren αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες σχετικά το Speedtail, το νέο τριθέσιο Hyper-GT μοντέλο της, που θα λειτουργήσει ως ο αντικαταστάτης της McLaren F1.

Η McLaren σήμερα μας περιγράφει το σήμα του αυτοκινήτου, το οποίο μπορεί να παραμετροποιηθεί από τα 106 άτομα που θα έχουν στη κατοχή τους την Speedtail. Η βρετανική εταιρία μας δείχνει σήμερα ένα σήμα κατασκευασμένο από carbon και λευκό χρυσό 18 καρατίων. Υπάρχουν τρία σήματα πάνω στο αυτοκίνητο και όλα θα σχεδιαστούν από το τμήμα MSO (McLaren Special Operations).

Το μπροστινό σήμα ζυγίζει μόλις 100 γραμμάρια και ο χρυσός προέρχεται από την εταιρία Vaughtons, η οποία από το 1819 δημιουργία τρόπαια, μετάλλια και εμβλήματα, ανάμεσά τους και τα χρυσά μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων. Το στάνταρ σήμα της McLaren Speedtail είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο με μαύρη γυαλιστερή επένδυση.

Διάβασε επίσης

Στις 26 του μηνός η παρουσίαση της McLaren Speedtail

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...