Η δοκιμαστής της Sauber, Tatiana Calderon, οδήγησε τη C37 στο Μεξικό

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη Τετάρτη, η δοκιμαστής της Alfa Romeo Sauber F1 Team, Tatiana Calderon, ολοκλήρωσε με επιτυχία μια προωθητική ενέργεια οδηγώντας για 23 γύρους την Sauber C37 στο αυτοκινητοδρόμιο Hermanos Rodriguez στο Μεξικό.

Η Κολομβιανή οδηγός βρέθηκε πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου Formula 1 για πρώτη φορά στην καριέρα της και σύμφωνα με την ίδια προσαρμόστηκε γρήγορα στις απαιτήσεις οδήγησης στο υψηλότερο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δηλώνοντας:

Ήταν μια απίστευτη εμπειρία η οδήγηση της Sauber C37 σήμερα. Η δύναμη, τα φρένα και η πρόσφυση αυτού του μονοθεσίου είναι απίστευτα. Ένιωθα πολύ άνετα στην πίστα.

Μετά από μερικούς γύρους συνηθίζεις στην ταχύτητα, το διασκέδασα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω την Alfa Romeo Sauber F1 Team και τις Excuderia Telmex,Telcel, Infinitum και Claro που μου έδωσαν την ευκαιρία και με εμπιστεύτηκαν για να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι μια μέρα που θα την θυμάμαι για πάντα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...