Δες να κλέβουν δύο SUV της Mercedes μέσα σε 30 δευτερόλεπτα

Σχετικά άρθρα

Όσο πιο καινούριο και ακριβό είναι το αυτοκίνητό σου, τόσο πιο ασφαλές θεωρείται, σωστά; Λάθος! Κι αν πιστεύεις ότι το όχημά σου είναι απόλυτα ασφαλές, πρόσεξε να μην «την πάθεις» κι εσύ. Θυμάσαι τη Mercedes που «έκανε φτερά» μέσα σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς οι κλέφτες να αγγίξουν το αυτοκίνητο για να το παραβιάσουν και χωρίς ο ιδιοκτήτης να καταλάβει κάτι; Κάτι αντίστοιχο θα δούμε και τώρα.

https://youtu.be/pQJSHWiIs4Q

Ο ένας εκ των δύο κλεφτών πλησιάζει το σπίτι και στέλνει σήμα στα κλειδιά που βρίσκεται μέσα, τα οποία με τη σειρά τους στέλνουν σήμα σε ένα άλλο μηχάνημα που βρίσκεται κοντά στο αυτοκίνητο, που λαμβάνει το σήμα του κλειδιού και λειτουργεί πλέον το ίδιο ως κλειδί, με αποτέλεσμα οι κλέφτες να κλέβουν και τα δύο SUV της οικογένειας, ένα Mercedes GLS και ένα GLE και να εξαφανίζονται μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό σαν κύριοι! Τα αυτοκίνητα είχαν κοστίσει 160.000 ευρώ και είχαν αγοραστεί έξι μήνες πριν.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, καλό θα είναι να τοποθετήσεις το αυτοκίνητό σου σε γκαράζ. Οι ειδικοί συστήνουν σε όλους μας να τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο το κλειδί του αυτοκινήτου μας, έτσι ώστε να μην μπορούν οι ληστές να κλέβουν με τον παραπάνω τρόπο το αυτοκίνητό μας. Η άλλη εναλλακτική και πολύ πιο σωστή είναι να τοποθετούμε το κλειδί μέσα σε μια τσάντα Faraday, με τα αγώγιμα υλικά της να μπλοκάρουν κάθε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, δημιουργώντας μια νεκρή ζώνη που μπλοκάρει κάθε σήμα, διότι ουσιαστικά το ίδιο το κλειδί σου κάνει όλη τη ζημιά.

Διάβασε επίσης

Τύλιξε το κλειδί του αυτοκινήτου σου με αλουμινόχαρτο αν δεν θέλεις να στο κλέψουν

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...