Δες όλες τις λεπτομέρειες του Limo-Jet, του ιδιωτικό jet που μετατράπηκε σε λιμουζίνα

Σχετικά άρθρα

Θυμάσαι τον περασμένο Αύγουστο που διάβασες για το Limo-Jet; Αν όχι να σου θυμίσω ότι πρόκειται για ένα ιδιωτικό jet αεροπλάνο το οποίο μετατράπηκε σε street-legal λιμουζίνα πολυτελείας. Υπεύθυνη για το συγκεκριμένο project είναι η Jetsetter Inc., μια εταιρία από το Illinois των Η.Π.Α.

Στο παρακάτω video,βλέπουμε τη περίεργη αυτή κατασκευή να κινείται και να είναι έτοιμη για ενοικίαση. Η ιδέα για το Limo-Jet ήρθε το 2006 από τους Dan Harris και Frank DeAngelo και χρειάστηκε πάνω από 40.000 εργατοώρες για να υλοποιηθεί, αλλά φαίνεται ότι άξιζε ο χρόνος και ο κόπος.

H εντυπωσιακή και πρωτότυπη λιμουζίνα έχει μήκος 12,8 μέτρα, πλάτος 2,43 μέτρα, και ύψος 3,56 μέτρα εξαιτίας του πίσω πτερυγίου. Πατάει σε ζάντες 28 ιντσών, το βάρος του ανέρχεται στα 5.700 κιλά, ενώ κινείται από έναν V8 κινητήρα. Τέλος, για την διασκέδαση των οκτώ επιβατών υπάρχουν αρκετές οθόνες και ένα ηχοσύστημα έντασης 17.000 watts.

Φαντασία, χρόνο και άφθονο χρήμα χρειάζεται. Η τρέλα φαίνεται ότι υπάρχει. Πραγματικά, πόσο cool είναι; Φαντάσου να το δεις στον δρόμο. Όλες οι άλλες λιμουζίνες θα είναι τόσο “κοινές” πλέον!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...