Η Suzuki Ολλανδίας παρουσιάζει το Swift Sport Katana, μια ειδική επετειακή έκδοση του Swift Sport που θα κατασκευαστεί σε μόλις 30 μονάδες.

Θέλοντας να τιμήσει το νέο Katana, το Suzuki Swift Sport Katana διατίθεται σε ασημί και μαύρο χρώμα, με το κάθε χρώμα να προσφέρεται σε μόλις 15 μονάδες. Υπάρχουν αγωνιστικές λωρίδες, κόκκινες λεπτομέρειες, ειδικά γραφικά, σήματα Katana και ειδικός αριθμός στην πίσω κολόνα με τον αύξοντα αριθμό του αυτοκινήτου.

Το Suzuki Swift Sport Katana φορά ζάντες 18″ της Oz με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4, μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες και γκρι spoiler και πλαϊνές ποδιές με carbon όψη. Στο εσωτερικό συναντάμε νέο παχύτερο τιμόνι με μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, κόκκινες ραφές και λογότυπο Katana. Το αυτοκίνητο φέρει επίσης κόκκινα διακοσμητικά, νέα πατάκια, νέα μαρπσιέ, με τα καθίσματα να έχουν ραμμένο το λογότυπο Katana και τον αύξων αριθμό του μοντέλου.

Μηχανικά οι μόνες αλλαγές εντοπίζονται στην χαμηλότερη ρυθμιζόμενη ανάρτηση, στην μπάρα θόλων και στη νέα εξάτμιση. Η τιμή του στην Ολλανδία ξεκινά από τις 28.999 ευρώ, 4.000 ευρώ περισσότερα από όσο κοστίζει το Suzuki Swift Sport.