Η RE Amemiya είναι βελτιωτική εταιρία από την πόλη Tomisato, της Ιαπωνίας, ενώ κατά καιρούς έχει κατασκευάσει δικά της αυτοκίνητα. Ιδρύθηκε το 1974 από τον Isami Amemiya και έχει επί μακρόν επικεντρωθεί στην εξαγωγή όσο το δυνατόν περισσότερης ισχύος από τους περιστροφικούς κινητήρες της Mazda. Στην πραγματικότητα, το RE στο όνομα της εταιρείας σημαίνει Rotary Engine.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά της project είναι το συγκεκριμένο, με το αεροδυναμικό πακέτο για το Mazda RX-7 Twin Turbo να ονομάζεται AC987. Αυτό αλλάζει πρακτικά όλη την εμφάνιση του ιαπωνικού coupe, καθώς στο εμπρός και πίσω μέρος υπάρχουν νέα στρογγυλά φωτιστικά σώματα, νέοι προφυλακτήρες, νέα εμπρός φτερά, και νέες ζάντες.

Το αυτοκίνητο βρίσκεται στην Philadelphia των Η.Π.Α, και εκτός από το bodykit και την aftermarket εξάτμιση όλο το υπόλοιπο -δηλαδή τα μηχανικά μέρη και το εσωτερικό- είναι stock. Από το 1992 έχει διανύσει σχεδόν 105.00 χλμ., και εισήχθη από την Ιαπωνία στις Η.Π.Α. το 2017, όταν και ήταν νόμιμη η εισαγωγή του, όντας 25 χρονών.

Σύμφωνα με τον πωλητή το αυτοκίνητο είναι υπερσπάνιο, όντας μόνο ένα από τα τρία που έχουν φορέσει το συγκεκριμένο bodykit. Γι’αυτό και ζητάει 39.999 δολάρια για να το αποχωριστεί.