Δημοπρατούνται τα hypercars του γιου του Αφρικανού δικτάτορα

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του 2016, οι ελβετικές αρχές κατάσχεσαν από τον Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, τον γιο του προέδρου/δικτάτορα της Αφρικανικής Ισημερινής Γουινέας, όλη τη συλλογή των supercars/hypercars που είχε στην κατοχή του, και σήμερα έγινε γνωστό ότι αυτή θα βγει στο σφυρί στην Ελβετία.

Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή αποτελείται από 25 αυτοκίνητα μέσα στα οποία υπάρχει μια άσπρη Lamborghini Veneno Roadster, μια Koenigsegg One:1, μια McLaren P1, μια Bugatti Veyron, μια Ferrari F12tdf, μια Ferrari 599 GTB, μια Ferrari Enzo, μια LaFerrari, μια Porsche 918 Spyder, καθώς και μερικές Bentley, Maserati και Mercedes-Maybach.

Η δημοπρασία θα γίνει στο Bonmont Golf and Country Club στην Ελβετία, με τη συνολική αξία των αυτοκινήτων να ξεπερνά τα 15 εκατ. δολάρια. Τα έσοδα θα διατεθούν σε ένα κοινωνικό πρόγραμμα στην πατρίδα του Obiang.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...