Δημοπρατούνται τα hypercars του γιου του Αφρικανού δικτάτορα

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του 2016, οι ελβετικές αρχές κατάσχεσαν από τον Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, τον γιο του προέδρου/δικτάτορα της Αφρικανικής Ισημερινής Γουινέας, όλη τη συλλογή των supercars/hypercars που είχε στην κατοχή του, και σήμερα έγινε γνωστό ότι αυτή θα βγει στο σφυρί στην Ελβετία.

Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή αποτελείται από 25 αυτοκίνητα μέσα στα οποία υπάρχει μια άσπρη Lamborghini Veneno Roadster, μια Koenigsegg One:1, μια McLaren P1, μια Bugatti Veyron, μια Ferrari F12tdf, μια Ferrari 599 GTB, μια Ferrari Enzo, μια LaFerrari, μια Porsche 918 Spyder, καθώς και μερικές Bentley, Maserati και Mercedes-Maybach.

Η δημοπρασία θα γίνει στο Bonmont Golf and Country Club στην Ελβετία, με τη συνολική αξία των αυτοκινήτων να ξεπερνά τα 15 εκατ. δολάρια. Τα έσοδα θα διατεθούν σε ένα κοινωνικό πρόγραμμα στην πατρίδα του Obiang.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ποιο ελαστικό τεσσάρων εποχών είναι το καλύτερο;

Ο Jonathan Benson του Tyre Reviews μας δείχνει ένα ακόμη συγκριτικό ελαστικών, που συγκρίνει 10 ελαστικά τεσσάρων εποχών, τα Michelin CrossClimate 2, Goodyear Vector...

Για πρώτη φορά, το μερίδιο των ηλεκτρικών άγγιξε το 21% στην Ευρώπη

Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του 2023, οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυξήθηκαν σημαντικά (+17,9%), φτάνοντας συνολικά τις 7,1 εκατομμύρια μονάδες,...