Ο Jeremy Clarkson “κράζει” την Formula 1

Σχετικά άρθρα

Ο Jeremy Clarkson ρωτήθηκε για το ποια είναι η γνώμη του για την σημερινή Formula 1 και δεν “μάσησε” τα λόγια του, καθώς θα τον ακούσεις να χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα (disclaimer). Ο Βρετανός “έκραξε” το πως είναι σήμερα η Formula 1 και δηλώνει και τους λόγους που ο ίδιος πλέον δεν παρακολουθεί ένα GP.

Όπως θα τον ακούσεις να λέει, όταν αντί για έναν αγώνα της Formula 1 προτιμά να βλέπει τον τελικό του τένις στο Wimbledon και ο γιος του βλέπει αγώνα κρίκετ, τότε σίγουρα κάτι πάει πολύ λάθος με την Formula 1 σήμερα.

Παράλληλα, στο video θα δεις τον Clarkson να κάνει τις προτάσεις του για το πως μπορεί η κατάσταση να βελτιωθεί και να γίνει η Formula 1 ξανά το motorsport που αγάπησε. Ανάμεσα σε αυτά που προτείνει είναι η κατάργηση των αγωνοδικών, ώστε να υπάρξουν μάχες “ρόδα με ρόδα” και οι οδηγοί να οδηγούν επιθετικά και “επικίνδυνα”, ενώ προτείνει τα μονοθέσια να γίνουν ισχυρότερα.

Ποια είναι η δική σου άποψη; Συμφωνείς με τα όσα είπε ο Clarkson;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...