Μια Lamborghini Miura βρέθηκε παρατημένη σε αποθήκη και θα πουληθεί περίπου €1 εκατ.

Σχετικά άρθρα

Μια Lamborghini Miura P400 S βρέθηκε σε αποθήκη της Γερμανίας, την οποία είχε αγοράσει καινούρια ο Walter Becker, διευθυντής μιας διαφημιστικής, στη Νυρεμβέργη το 1971. Ο Becker κράτησε το ιταλικό αυτοκίνητο στην κατοχή του μέχρι το 1974, όταν και πούλησε την Miura του στον Hans-Peter Weber, έναν ερασιτέχνη οδηγό, ο οποίος και την κράτησε μέχρι τον θάνατο του το 2015.

Λίγο μετά το θάνατο του Weber, το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο αχυρώνα ενός φίλου του στον Μέλανα Δρυμό της Γερμανίας, εκεί όπου βρέθηκε πριν λίγο καιρό. Ο οίκος RM Sotheby’s θα την βγάλει στο σφυρί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Λονδίνο, με το αυτοκίνητο να έχει διανύσει μόλις 29.020 χλμ.

Το αυτοκίνητο κινείται με έναν V12 κινητήρα που παράγει 370 άλογα, ικανά να του χαρίσουν τελική ταχύτητα σχεδόν 300 χλμ/ώρα. Η Miura έχει αριθμό πλαισίου 4245, τα πάντα πάνω της είναι αυθεντικά και είναι βαμμένη στο κίτρινο Giallo Flay χρώμα. Στο εσωτερικό υπάρχουν οι αυθεντικές ταπετσαρίες, σε Skay Blue χρώμα, με την εκτιμώμενη τιμή πώλησης να κυμαίνεται από 800.000 έως 1.000.000 λίρες Αγγλίας (€851.280 με €1.060.000).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...