Επίσημο: Skoda Scala Monte Carlo

Σχετικά άρθρα

Όπως είχε κάνει γνωστό πριν περίπου ένα μήνα, η τσέχικη εταιρία παρουσιάζει σήμερα την Monte Carlo έκδοση για το νέο Scala. Αυτή θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση της Φρανκφούρτης την ερχόμενη εβδομάδα, και μετά το Fabia Monte Carlo, η Skoda επεκτείνει την γκάμα της με το νέο Scala, ενώ θα ακολουθήσει και το Kamiq.

Το Scala Monte Carlo έχει ένα πιο σπορτίφ παρουσιαστικό, με μαύρες λεπτομέρειες και ειδικά λογότυπα στο αμάξωμα του. Υπάρχουν full-LED σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα (εμπρός/πίσω), ενώ σε μαύρο χρώμα είναι και η γραμματοσειρά που αναγράφει το όνομα της εταιρίας στο πίσω μέρος. Το Scala Monte Carlo εξοπλίζεται με 17άρες ειδικές ζάντες, ενώ προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί και με 18άρες.

Η έκδοση Monte Carlo είναι διαθέσιμη με οποιοδήποτε κινητήρα και ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει φιμέ πίσω παράθυρα, πανοραμική οροφή και εκτεταμένο πίσω παράθυρο με μαύρη αεροτομή οροφής, όπως επίσης και μαύρο πίσω διαχύτη.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέες ειδικές Monte Carlo επενδύσεις, σπορ καθίσματα, αλουμινένια πεντάλ, ειδικά πατάκια, κόκκινος κρυφός φωτισμός, ενώ οι αεραγωγοί έχουν χρωμιωμένη εμφάνιση.

Η τσέχικη εταιρία τονίζει ότι οι εκδόσεις Monte Carlo των μοντέλων αντλούν έμπνευση από το Rally Monte Carlo και για πρώτη φορά χρησιμοποίησε το όνομα του πριγκιπάτου σε μια έκδοση το 1936, στο Skoda Popular. Από το 2011, η Skoda επανέφερε το όνομα Monte Carlo, και το έχει τοποθετήσει στα Fabia, Citigo, Rapid και Yeti.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...