Στις 13 Δεκεμβρίου θα προβληθεί στο Netflix, η νέα ταινία του παραγωγού και σκηνοθέτη, Michael Bay, ο οποίος έχει γίνει γνωστός κυρίως για τις ταινίες των Transformers αλλά και Armageddon.

Πρωταγωνιστής της ταινίας ο Ryan Reynolds, με το σενάριο να έχει γραφτεί από τους Rhett Reese και Paul Wernick, τους σεναριογράφους των ταινιών Deadpool. Στο καστ της ταινίας συναντάμε επίσης τους ηθοποιούς: Melanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins, Ben Hardy, Dave Franco, Lior Raz, Payman Maadi και Peter Stormare.

Το σενάριο αφορά έξι επιφανείς δισεκατομμυριούχος που έχουν αποφασίσει να σκηνοθετήσουν το θάνατό τους ώστε να προβούν στη σύσταση μιας ειδικής ομάδας για την πάταξη του εγκλήματος. Τα γνωστά συστατικά των ταινιών δράσης δε θα μπορούσαν να λείπουν και από τους 6 Underground.

Άφθονο ανθρωποκυνηγητό, μηχανές και αυτοκίνητα σε υψηλές ταχύτητες, φαντασμαγορικές ζημιές και φυσικά άφθονα ειδικά εφέ σε ένα πλήθος εντυπωσιακών σκηνικών ανά τον κόσμο που εναλλάσσονται, συμπληρώνουν τη συνταγή.

Η ταινία κόστισε 125-150 εκατ. δολάρια και συγχρηματοδοτήθηκε από την Skydance Media, τον Netflix και τον ίδιο τον Michael Bay.