Η νέα ταινία “6 Underground” έχει κάτι από Fast and Furious

Σχετικά άρθρα

Στις 13 Δεκεμβρίου θα προβληθεί στο Netflix, η νέα ταινία του παραγωγού και σκηνοθέτη, Michael Bay, ο οποίος έχει γίνει γνωστός κυρίως για τις ταινίες των Transformers αλλά και Armageddon.

Πρωταγωνιστής της ταινίας ο Ryan Reynolds, με το σενάριο να έχει γραφτεί από τους Rhett Reese και Paul Wernick, τους σεναριογράφους των ταινιών Deadpool. Στο καστ της ταινίας συναντάμε επίσης τους ηθοποιούς: Melanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins, Ben Hardy, Dave Franco, Lior Raz, Payman Maadi και Peter Stormare.

Το σενάριο αφορά έξι επιφανείς δισεκατομμυριούχος που έχουν αποφασίσει να σκηνοθετήσουν το θάνατό τους ώστε να προβούν στη σύσταση μιας ειδικής ομάδας για την πάταξη του εγκλήματος. Τα γνωστά συστατικά των ταινιών δράσης δε θα μπορούσαν να λείπουν και από τους 6 Underground.

Άφθονο ανθρωποκυνηγητό, μηχανές και αυτοκίνητα σε υψηλές ταχύτητες, φαντασμαγορικές ζημιές και φυσικά άφθονα ειδικά εφέ σε ένα πλήθος εντυπωσιακών σκηνικών ανά τον κόσμο που εναλλάσσονται, συμπληρώνουν τη συνταγή.

Η ταινία κόστισε 125-150 εκατ. δολάρια και συγχρηματοδοτήθηκε από την Skydance Media, τον Netflix και τον ίδιο τον Michael Bay.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...