Η Alfa Romeo παρουσίασε τις MY2020 εκδόσεις των Giulia και Stelvio που ξεχωρίζουν κυρίως λόγω του ανανεωμένου εσωτερικού τους. Εκεί συναντάμε μια σειρά αλλαγών, όπως νέο δερμάτινο τιμόνι, νέα κεντρική κονσόλα, νέο επιλογέα ταχυτήτων, νέα TFT οθόνη 7″ στον πίνακα οργάνων, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8,8″, Wi-Fi hotspot και over-the-air αναβαθμίσεις, νέα θέση για το ηλεκτρικό χειρόφρενο, ενώ υπάρχει νέο κεντρικό υποβραχιόνιο και σύστημα ασύρματης φόρτισης smarphones.

Τα αυτοκίνητα εξοπλίζονται επίσης με LED προβολείς ομίχλης, με το σύστημα Highway Assist, όπως και με νέο σύστημα ειδοποίησης και αποφυγής σύγκρουσης, αλλά και σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας και ενεργό cruise control. Προσφέρονται σε δύο νέα εξωτερικά χρώματα, τα Lunare White και Anodized Blue, με τις πλουσιότερες εκδόσεις εξοπλισμού της Stelvio να μην έχουν πλέον μαύρα πλαστικά στο εξωτερικό, αφού αυτά είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος.

Οι κάτοχοί τους μπορούν να κλειδώσουν/ξεκλειδώσουν τα αυτοκίνητα, όπως και να εντοπίσουν την θέση τους, μέσω μιας νέας ειδικής εφαρμογής για smartphones.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με τα μοντέλα να συνεχίζουν να προσφέρονται με τους ίδιους κινητήρες που συναντάμε και σήμερα στη γκάμα τους.