H Hyundai ετοιμάζει το Sonata N-Line με 290 άλογα

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Μάρτιο, η Hyundai παρουσίασε το νέο Sonata, κάνοντας γνωστό ότι θα πωλείται παγκοσμίως με δύο κινητήρες. Τον 1.600άρη T-GDI κινητήρα βενζίνης απόδοσης 180 ίππων με 264 Nm ροπής, αλλά και με τον 2,5-λίτρων GDI απόδοσης 190 ίππων με 245 Nm ροπής. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται τόσο με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο όσο και με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Σύντομα, όμως, θα παρουσιάσει την N-Line έκδοση του μοντέλου, η οποία θα διαθέτει κάτω από το καπό τον 2,5-λίτρων T-GDI, δηλαδή θα φέρει turbo, αυξάνοντας έτσι την ιπποδύναμη του στα 290 άλογα, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Τέλος, η εταιρία ανέφερε ότι μέσα στα δύο επόμενα χρόνια (2020 και 2021) θα παρουσιάσει εννέα N-Line και τρία N μοντέλα παγκοσμίως.

ΠηγήCnet.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση 132 Hyundai Tucson στην Ελλάδα

Η Hyundai ανακαλεί 132 Tucson παραγωγής από Μάιο 2021 ως και Μάιο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα. Στα επηρεαζόμενα...

Ανανέωση για το Hyundai Ioniq 5 με μεγαλύτερη μπαταρία

Το Hyundai Ioniq 5 βρίσκεται στην αγορά τρία χρόνια και η κορεατική εταιρία παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του. Αυτή αποκτά νέα μάσκα, νέους...
Autoblog.gr