Από το νέο τρέιλερ του Ghostbusters βλέπουμε την επιστροφή του θρυλικού Ecto-1

Σχετικά άρθρα

Στις 10 Ιουλίου του 2020 επιστρέφει στις αίθουσες των κινηματογράφων το νέο και πολλά υποσχόμενο Ghostbusters. Αυτό θα ονομαστεί Afterlife, και σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer αυτού.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας Ghostbusters ολοκληρώθηκαν στις 18 Οκτωβρίου μετά από 68 ημέρες και σκηνοθέτης της είναι ο γιος του ανθρώπου που δημιούργησε την πρώτη, θρυλική ταινία, το 1984. Ο Jason Reitman έχει αναλάβει να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε ο πατέρας του, Ivan, πριν από 35 χρόνια, με τον τελευταίο να είναι ο παραγωγός της ταινίας.

Αυτό που βλέπουμε από το παρακάτω trailer είναι η επιστροφή του θρυλικού Ecto-1, της ειδικά διαμορφωμένης Cadillac που χρησιμοποιούσαν οι τρεις εκκεντρικοί παραψυχολόγοι. Το Afterlife είναι το τρίτο sequel της ταινίας, και σε αυτό πρωταγωνιστούν οι Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon και Paul Rudd, ενώ ο Bill Murray, ο Dan Aykroyd, ο Ernie Hudson, η Sigourney Weaver και η Annie Potts επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους που είχαν στις δύο πρωτότυπες ταινίες.

Ο Reitman έχει δηλώσει:

Λογικά είμαι ο πρώτος φαν του Ghostbusters, ήμουν έξι χρονών και πήγαινα στα γυρίσματα. Αυτό είναι το επόμενο κεφάλαιο της πρώτης ταινίας. Αυτό που συνέβη στη δεκαετία του ’80 συνέβη τότε, αλλά όσα συμβαίνουν στη νέα ταινία, συμβαίνουν στο σήμερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα