Η Mini παρουσιάζει το Cabrio Sidewalk

Σχετικά άρθρα

Η Mini ανακοίνωσε την έκδοση Sidewalk για το Mini Cabrio που προσφέρεται στο Deep Laguna μεταλλικό χρώμα, έχοντας ειδικές διακοσμητικές λωρίδες, δίχρωμες ζάντες 17″ και ειδικά διακοσμημένη μαλακή υφασμάτινη οροφή με ασημένια γραφικά.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες στα καθίσματα, αλουμινένια μαρσπιέ, νέα πατάκια και Sidewalk λογότυπο στο τιμόνι.

Στον βασικό εξοπλισμό, μεταξύ άλλων, συναντάμε LED φωτιστικά σώματα, φώτα ομίχλης, πακέτο εσωτερικού φωτισμού, το Mini Driving Mode και αυτόματο κλιματισμό.

Το πακέτο προσφέρεται στις εκδόσεις One (102 άλογα), Cooper (136 άλογα) και Cooper S (192 ίππων). Οι δύο πρώτες φορούν τον τρικύλινδρο 1.500άρη κινητήρα και το Cooper S τον 2,0-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης.

Όλοι οι κινητήρες είναι εξοπλισμένοι με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά προσφέρεται και ένα 8-τάχυτο Steptronic αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Mini Aceman

Η Mini παρουσίασε επίσημα το Aceman, το νέο της μικρό, αμιγώς ηλεκτρικό crossover που μοιράζεται μεγάλο μέρος των μηχανικών του μερών με το νέο...

Αυτό είναι το Mini Aceman

Στα τέλη του επόμενου μήνα και στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου στο Πεκίνο (Auto China), που θα ανοίξει τις πύλες της στις 24 Απριλίου,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Mini Cooper στην Οξφόρδη

H Mini ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε η παραγωγή της νέας, πέμπτης γενιά του Cooper στο "σπίτι" της βρετανικής μάρκας, στο εργοστάσιο της Οξφόρδης. Στην ειδική...