H Porsche άνοιξε τον πιο ισχυρό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Σχετικά άρθρα

Η Porsche στη Λειψία της Γερμανίας επεκτείνει τις υποδομές της για την φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων στην κεντρική Γερμανία, ανοίγοντας ένα νέο σταθμό φόρτισης, που το ονομάζει Porsche Turbo Charging.

Η συνολική χωρητικότητα αυτού, ο οποίος περιλαμβάνει έξι εσωτερικά σημεία γρήγορης φόρτισης, είναι 7 MW. Αυτό σημαίνει ότι η Porsche Λειψίας διαθέτει σήμερα το πιο ισχυρό πάρκο ταχείας φόρτισης της Ευρώπης, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Συνολικά, στο χώρο της εξυπηρέτησης πελατών υπάρχουν 12 ταχυφορτιστές με ισχύ 350 kW (συνεχές ρεύμα) και τέσσερα σημεία φόρτισης με 22 kW (εναλλασσόμενο ρεύμα), με τον σταθμό να είναι ανοιχτός επτά ημέρες την εβδομάδα, όλο το εικοσιτετράωρο και για τους πελάτες όλων των εταιριών.

Κατά τη διάρκεια της πιλοτικής φάσης, η οποία διαρκεί μέχρι το τέλος Μαρτίου, η ταχεία φόρτιση θα γίνεται δωρεάν για όλους τους χρήστες, και μετά από αυτή την περίοδο η πληρωμή γίνεται με βάση τις τυπικές κάρτες χρέωσης των παρόχων, σύμφωνα με τις αντίστοιχες συνθήκες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...