Επίσημο: Αναβάλλεται και το GP του Καναδά

Σχετικά άρθρα

Η Formula 1 ανακοίνωσε πως και το GP του Καναδά, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 12-14 Ιουνίου στο Μοντρεάλ, αναβάλλεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτό είναι το έβδομο φετινό Grand Prix που αναβάλλεται μετά από αυτά του Μπαχρέιν, του Βιετνάμ, της Κίνας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, και του Μπακού, ενώ έχουν ακυρωθεί δύο, αυτά της Αυστραλίας και του Μονακό.

Επιθυμία των διοργανωτών είναι να διεξαχθεί το GP του Καναδά αργότερα μέσα στο έτος, σε κάποια άλλη ημερομηνία. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Θα ήταν τιμή μας να φιλοξενήσουμε τον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 για 2020, αλλά λυπούμαστε καθώς πρέπει να αναβάλλουμε τον αγώνα. Αυτή η απόφαση δεν λήφθηκε ελαφρά την καρδία ή εύκολα.

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, είχαμε διαρκή επικοινωνία με τη Formula 1 και με τους εκπροσώπους της πόλης του Μόντρεαλ, του γραφείου τουρισμού του Μόντρεαλ και των επαρχιακών και ομοσπονδιακών κυβερνήσεων. Ακούμε τις οδηγίες που εκδίδονται από τους ιθύνοντες της δημόσιας υγείας και ακολουθούμε την καθοδήγηση των επιστημόνων. Οι σκέψεις μας και οι ειλικρινείς ευχαριστίες πηγαίνουν στους άνδρες και τις γυναίκες που δουλεύουν ακούραστα για να μας κρατήσουν υγιείς και ασφαλείς κατά τη διάρκεια αυτής της αβέβαιης περίστασης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...