Οι νέες BMW M3 και M4 θα είναι αρχικά διαθέσιμες μόνο ως πισωκίνητες

Σχετικά άρθρα

Τον Σεπτέμβριο η BMW θα παρουσιάσει τις νέες M3 και M4 και αρχικά θα είναι διαθέσιμη η Pure, πισωκίνητη έκδοση. Αυτή θα φορά τον S58 3,0-λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα με σφυρηλατημένο στροφαλοφόρο άξονα, ενώ σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις, έχει βελτιωμένο όριο περιστροφής σε σχέση με τον S55, μιας και ο νέος κινητήρας μπορεί να στροφάρει έως τις 7.200 σ.α.λ.

Ο κινητήρας στην Pure έκδοση θα αποδίδει 480 άλογα και θα συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Αργότερα θα είναι διαθέσιμες και δύο τετρακίνητες εκδόσεις, με την Competition έκδοση να αποδίδει 510 άλογα με 600 Nm ροπής. Οι τετρακίνητες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες μόνο με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (M8HP75) της ZF.

Το xDrive σύστημα τετρακίνησης θα είναι μια τροποποιημένη έκδοση αυτού της M5, διαθέτοντας Drift mode, που θα επιτρέπει το μοντέλο να γίνεται πισωκίνητο. Αργότερα θα υπάρξουν δύο ακόμη εκδόσεις, η CS και η CSL.

ΠηγήBMWblog.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...