Η Spyros Panopoulos Automotive teasάρει το Apeiron

Σχετικά άρθρα

Μετά το Χάος το Άπειρο. Η Spyros Panopoulos Automotive έδωσε σήμερα τα πρώτα σκίτσα και του δεύτερου hypercar που ετοιμάζει, το οποίο ονομάζεται Apeiron και θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο του 2021 στην έκθεση της Γενεύης.

Το Apeiron βρίσκεται στη φάση του ψηφιακού σχεδιασμού, υιοθετεί τεχνολογία parametric design και σύμφωνα με τον Πανόπουλο θα “είναι το μέλλον του αυτοκινήτου και το σημείο αναφοράς σε ό,τι υπάρχει στο χώρο του αυτοκινήτου”. Ο Πανόπουλος αναφέρει πως πολλές από τις επιφάνειες του σώματος του Apeiron θα είναι μεταβαλλόμενες ανάλογα με την ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου, επιτρέποντας του να έχει τελική ταχύτητα 500+ χλμ/ώρα.

Και αυτό θα φορά τον V10 4,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 3.000 ίππων του Chaos, με το τελευταίο να παρουσιάζεται στα τέλη του Σεπτέμβρη σε μια έκθεση στο Ντουμπάι και όχι στην έκθεση της Γενεύης του 2021, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Το Chaos θα έχει τιμή κοντά στα 5,5 εκατ. ευρώ.

Διάβασε επίσης

Αυτό είναι το εσωτερικό και το μπροστά μέρος Chaos

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...