Πανόπουλος: Μέσα στο 2024 θα είναι έτοιμο το Chaos

Σχετικά άρθρα

Ο Σπύρος Πανόπουλος με ανακοίνωσή του στο προφίλ του στο Linkedin έκανε γνωστό πως μέσα στο έτος θα παρουσιαστεί το Chaos, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και άλλα έργα/τεχνολογίες για τους τομείς της ιατρικής, της αεροπορίας/αεροδιαστημικής και της άμυνας, με βάση την τεχνολογία εκτύπωσης και αναδιάπλασης.

Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος ταυτόχρονα, που το Chaos οδεύει προς το τέλος του, λίγο πριν τις δοκιμές στη πίστα και στον δρόμο. Ελπίζω ότι αυτή είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας και της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Ταυτόχρονα, θα δημοσιοποιηθούν και άλλα έργα/τεχνολογίες, στην ιατρική, την αεροπορία/αεροδιαστημική και την άμυνα, με βάση την τεχνολογία εκτύπωσης και αναδιάπλασης.

Το 2024 θα είναι εκπληκτικό!

Ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας!

έγραψε ο Πανόπουλος που αρχικά ήθελε να παρουσιάσει το Chaos τον Μάρτιο του 2022. Η παραγωγή του Chaos θα περιοριστεί στις 20 μονάδες για κάθε ήπειρο, με την εταιρία να δηλώνει πως θέλει να κατασκευάσει 20 Chaos κάθε χρόνο. Θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με 2.049 και 3.065 άλογα, με την τιμή του αυτοκινήτου να ξεκινά από τα 5,5 εκατ. ευρώ και να φτάνει έως τα 12,5 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχει ωστόσο καμία ενημέρωση για το ηλεκτρικό Cubicle που η αρχική ανακοίνωση το ήθελε να κυκλοφορεί στην αγορά στα τέλη του 2022.

Ενημέρωση δεν υπάρχει ούτε για το υδρογονοκίνητο Zion, που όταν είχε παρουσιαστεί είχε γίνει γνωστό πως θα ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης μέσα στο 2022 και στα τέλη του 2022/αρχές του 2023 θα κυκλοφορούσε στην αγορά.

Διάβασε επίσης

Ο Πανόπουλος ισχυρίζεται πως η Porsche αντέγραψε το Chaos

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...