Στην πρώτη σκηνή της ταινίας Baby Driver, η οποία προβλήθηκε στη χώρα μας τον Μάρτιο του 2017 είδαμε το συγκεκριμένο κόκκινο Subaru WRX του 2006 να χρησιμοποιείται ως όχημα απόδρασης μιας ομάδας κλεφτών, οι οποίοι προηγουμένως είχαν κλέψει μια τράπεζα.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας, το αυτοκίνητο πουλήθηκε σε δημοπρασία από τον οίκο Mecum Auctions, πιάνοντας 69.100 δολάρια, ενώ αργότερα πουλήθηκαν και άλλα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας.

Το αυτοκίνητο αναζητά ακόμη μια φορά νέο ιδιοκτήτη και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το υψηλότερο bid του συγκεκριμένου Subaru WRX στο eBay είναι 19.000 δολάρια, χωρίς να έχει πιάσει την επιθυμητή τιμή πώλησης. Ωστόσο, αυτή μπορεί να επιτευχθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η διαδικτυακή δημοπρασία ολοκληρώνεται σε έξι ημέρες και τέσσερις ώρες.

Το αυτοκίνητο φορά OS Giken μπροστά διαφορικό, CNC υδραυλικό χειρόφρενο, Cusco πίσω μπλοκέ διαφορικό, σφυρήλατα πιστόνια CP και συμπλέκτη Exedy Stage 1, ενώ -τέλος- διαθέτει το σύστημα τετρακίνησης ST1.