Toyota Camry Black Edition για τα 40 χρόνια του μοντέλου στην Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Μεταξύ 1979 και 1982 το λογότυπο του Camry τοποθετείτο σε ένα τετράθυρο sedan μοντέλο στην Ιαπωνία, γνωστό ως Celica Camry, με το Camry να γίνεται ανεξάρτητο μοντέλο το 1982, με την πρώτη γενιά V10.

Η Toyota, θέλοντας να γιορτάσει τα 40 χρόνια του μοντέλου, παρουσίασε στην Ιαπωνία το Camry Black Edition, το οποίο όμως θα είναι διαθέσιμο σε τρία εξωτερικά χρώματα: μαύρο (Precious Black Pearl), άσπρο (Platinum White Pearl Mica) και κόκκινο (Emotional Red II).

Όσοι επιλέξουν το άσπρο ή κόκκινο χρώμα, θα έχουν την δυνατότητα να συνδυάσουν το αυτοκίνητο με μαύρη (Attitude Black Mica) οροφή, δημιουργώντας μια όμορφη διχρωμία.

Το Camry Black Edition βασίζεται στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού WS και διαθέτει μαύρες 18άρες αλουμινένιες ζάντες, καθώς και σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω.

Στο εσωτερικό, η ειδική έκδοση διαθέτει κόκκινο ή μαύρο δερμάτινο σαλόνι, με θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα. Εκτός από τα καθίσματα, δέρμα βρίσκουμε στο ταμπλό, στο κεντρικό υποβραχιόνιο και στα πάνελ των θυρών, δημιουργώντας μια premium ατμόσφαιρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...