Μια εβδομάδα μετά την έναρξη του teasing του Grand Wagoneer, η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία έκανε σήμερα γνωστό ότι τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν στις 3 Σεπτεμβρίου. Μαζί με την συγκεκριμένη ανακοίνωση, η Jeep έδωσε -ξανά- δύο νέες teaser φωτογραφίες του νέου μεγάλου SUV της.

Από αυτές βλέπουμε την χρωμιωμένη και φωτιζόμενη μάσκα του μοντέλου, καθώς και έναν περιστροφικό διακόπτη από το εσωτερικό του, που λογικά είναι για την επιλογή των διαφόρων προγραμμάτων οδήγησης.

Το νέο Jeep Grand Wagoneer αναμένεται να κάνει χρήση της πλατφόρμας του Ram 1500, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται να είναι ένα στιβαρό “body-on-frame” SUV, ενώ πιθανότατα θα μοιράζεται και τους ίδιους κινητήρες.

Σύμφωνα με τον CEO της Jeep, Mike Manley, η εταιρία εργάζεται πάνω σε αυτό για αρκετά χρόνια, καθώς είχε μια μακρά περίοδο “κύησης”. Το μοντέλο θα είναι “σούπερ premium” και ξεκάθαρα τοποθετημένο σημαντικά πάνω από το Grand Cherokee, με κύριους ανταγωνιστές του τα Cadillac Escalade και Lincoln Navigator.

Τέλος, θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, κάτι που σημαίνει ότι θα προσφέρεται σε 6θέσια και 7θέσια διάταξη.