Θα αγόραζες μια BMW M3 E30 με τον εξακύλινδρο κινητήρα της Μ3 E36;

Σχετικά άρθρα

Οι καλοσυντηρημένες BMW M3 E30 έχουν γίνει οι αγαπημένες αρκετών συλλεκτών αυτοκινήτων και το περασμένο καλοκαίρι μια κόκκινη πουλήθηκε για 250.000 δολάρια.

Ωστόσο, η συγκεκριμένα πολύ δύσκολα θα φτάσει αυτό το νούμερο, καθώς με δύο ημέρες να απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η δημοπρασία από το Bring A Trailer, έχει πιάσει τα 52.500 δολάρια. Το ιδιαίτερο πάνω της είναι πως φορά τον 3,2-λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά ατμοσφαιρικό κινητήρα (S50B32) της M3 facelift (E36).

Αυτός διαθέτει το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων, Vanos, και η απόδοση του αγγίζει τα 321 άλογα στις 7.400 σ.α.λ. και 350 Nm ροπής στις 3.250 σ.α.λ. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Αυτή η M3 βγήκε από το εργοστάσιο σε ασημί (Salmon Silver) χρώμα, ωστόσο σήμερα το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε κίτρινο χρώμα, με μαύρες δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό του.

Ακόμα, υπάρχουν φρένα της Brembo με διάτρητους δίσκους και αγωνιστικά σωληνάκια, εμπρός μπάρα θόλων Racing Dynamics, ελατήρια χαμηλώματος της H&R, αμορτισέρ της Bilstein, αντιστρεπτικές της Ireland Engineering, κλπ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...