BMW M4 Competition x Kith edition

Σχετικά άρθρα

Μετά τα BMW M3 E30 Ronnie Fieg Edition και M4 Kith Concept, η BMW σε συνεργασία με τον Ronnie Fieg, τον ιδρυτή της Kith, μιας εταιρίας ένδυσης και μόδας της Νέας Υόρκης, παρουσιάζουν την M4 Competition x Kith edition, μια ειδική έκδοση της νέας M4 που θα κατασκευαστεί σε μόλις 150 μονάδες παγκοσμίως. Την ίδια στιγμή, η Kith θα προσφέρει μία συλλογή 96 κομματιών με αποκλειστικής σχεδίασης είδη ένδυσης και αξεσουάρ.

Το αυτοκίνητο προσφέρεται σε τρία ματ χρώματα (μαύρο, ασημί και λευκό) και φέρει ειδικά Kith σήματα τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, ενώ υπάρχει νέο σήμα στο καπό, όπως επίσης και ένα λογότυπο του τμήματος M και το λογότυπο της Kith στην carbon οροφή. Οι ζάντες είναι 19″ μπροστά και 20″, ενώ υπάρχουν κόκκινες δαγκάνες φρένων και carbon-κεραμικοί δίσκοι. Στο εσωτερικό συναντάμε τρίχρωμα bucket M Carbon καθίσματα, Kith λογότυπα και φωτιζόμενο M Kith σήμα στα προσκέφαλα.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές με τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα να αποδίδει 510 άλογα με 650 Nm ροπής και να συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ τα 0-200 χλμ/ώρα σε 12,5 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...