O Dwayne “The Rock” Johnson δεν χωρά μέσα στην Porsche Taycan

Σχετικά άρθρα

Ο Dwayne “The Rock” Johnson δεν μπορεί να χαρακτηριστεί “μέσος άνθρωπος”. Με ύψος 1,96 μέτρα, σωματική διάπλαση bodybuilder και με 118 κιλά, ο “The Rock” έχει τουλάχιστον εντυπωσιακό παρουσιαστικό.

Στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί, στο Red Notice, ο Johnson έπρεπε να μπει μέσα σε μια Porsche Taycan. Η ομάδα παραγωγής αγόρασε το αυτοκίνητο, αλλά όταν ο Johnson μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε πως η πλάτη του ήταν μεγαλύτερη από το κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ο σκηνοθέτης Rawson Thurber ήθελε όμως πάση θυσία να γυρίσει τη συγκεκριμένη σκηνή και έτσι κατάφερε να πάρει τις λήψεις από τέτοιες γωνίες που ο The Rock δεν φαινόταν πως είναι στριμωγμένος μέσα στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Porsche.

H Taycan δεν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που δεν χωρά μέσα του ο The Rock, μιας και πριν από πέντε χρόνια, ο διάσημος ηθοποιός αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και με μια LaFerrari.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...