Ο Fabio Quartararo κέρδισε μια BMW M2 CS

Σχετικά άρθρα

Για 18η χρονιά η BMW χαρίζει στον αναβάτη του MotoGP με τις περισσότερες pole position μια μοναδική δημιουργία της. Πρόκειται για μια M2 CS, με τον Fabio Quartararo να είναι ο νέος της ιδιοκτήτης.

Η M2 CS φορά το 3,0-λιτρο M TwinPower Turbo S55 κινητήρα, απόδοσης 450 ίππων στις 6.250 σ.α.λ με 550 Nm ροπής μεταξύ 2.350 και 5.500 σ.α.λ. H M2 CS αποδίδει 40 άλογα περισσότερα από την M2 Competition, με τον κινητήρα της να έχει όριο περιστροφής τις 7.600 σ.α.λ και να συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το μοντέλο ζυγίζει 1.550 κιλά με το χειροκίνητο κιβώτιο και 1.575 κιλά με το αυτόματο.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,2 δευτερόλεπτα, όταν εξοπλίζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο και σε 4 δευτερόλεπτα όταν φορά το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα 80-120 χλμ/ώρα με 4η σχέση στο κιβώτιο έρχονται σε 3,3 δευτερόλεπτα με το χειροκίνητο κιβώτιο και σε 3,1 δευτερόλεπτα με το αυτόματο, ενώ με 5η σχέση οι αντίστοιχοι χρόνοι είναι 4 και 4,1 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα ανεξαρτήτου κιβωτίου, περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 χλμ/ώρα.

Η BMW εξοπλίζει την M2 CS στον βασικό εξοπλισμό με ενεργή M ανάρτηση που διαθέτει τρεις ρυθμίσεις (Comfort, Sport και Sport+), με M Sport φρένα με κόκκινες δαγκάνες, με τα M Carbon κεραμικά φρένα να είναι διαθέσιμα στον πρόσθετο εξοπλισμό. Οι δίσκοι είναι διαστάσεων 400 mm μπροστά και 380 mm πίσω με εξαπίστονες και τετραπίστονες δαγκάνες αντίστοιχα.

Επίσης η M2 CS φέρει ενεργό M διαφορικό και το σύστημα M Dynamic Mode. Η M perfomance εξάτμιση διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα βαλβίδων και φέρει τέσσερις ανοξείδωτες απολήξεις με M λογότυπο.

Οι ελαφριές σφυρήλατες ζάντες 19″ είναι διαθέσιμες σε δύο χρώματα, σε μαύρο γυαλιστερό και σε ματ χρυσό και φορούν ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 διαστάσεων 245/35 μπροστά και 265/35 πίσω.

Η BMW εξοπλίζει την M2 CS με καπό και οροφή κατασκευασμένη από CFRP (carbon fibre-reinforced plastic), ενώ από carbon είναι κατασκευασμένο το μπροστά spoiler, η αεροτομή, ο διαχύτης και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών.

Στο εσωτερικό συναντάμε τα M Sport bucket καθίσματα της M4 CS με ενσωματωμένα προσκέφαλα, με M λωρίδες και δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις με κόκκινες ραφές, με το σήμα “M2” να είναι φωτιζόμενο.

Επίσης υπάρχει M Sport τιμόνι ντυμένο με Alcantara, carbon διακοσμητικά και CS λογότυπο στο ταμπλό. Η κεντρική κονσόλα ανάμεσα στα καθίσματα είναι κατασκευασμένη από carbon, ενώ υπάρχουν μαρσπιέ στις πόρτες με λογότυπο “M2 CS”.

Το μεταλλικό Misano Blue χρώμα προσφέρεται αποκλειστικά στην M2 CS, με την M2 να προσφέρεται σε 3 ακόμη χρώματα, στο Alpine White (λευκό), στο μεταλλικό Black Sapphire (μαύρο) και στο μεταλλικό Hockenheim Silver (ασημί).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BMW M2 CSL από την Alpha-N Performance

Η Alpha-N Performance πρόλαβε την BMW και παρουσίασε την CSL έκδοση της νέας γενιάς της M2. Στιλιστικά η εταιρία τοποθετεί στην Μ2 νέο bodykit...

Αυτό είναι το BMW Vision Neue Klasse X Concept

Αυτό είναι το Vision Neue Klasse X Concept, το νέο πρωτότυπο της BMW που θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και μας δείχνουν το...

Η Manhart βελτιώνει τις BMW X5 M και X6 M

Η Manhart ετοίμασε bodykits για τις ανανεωμένες BMW X5 M και X6 M. Αυτά είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και αποτελούνται από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές...
Autoblog.gr