Εισήχθη στο νοσοκομείο ο sir Frank Williams

Σχετικά άρθρα

H ομάδα της Williams ανακοίνωσε ότι ο θρυλικός πρώην επικεφαλής της ομάδας της Formula 1, sir Frank Williams, εισήχθη στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, χωρίς να αναφέρει τον λόγο που ο 78χρονος Βρετανός νοσηλεύεται.

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ο sir Frank Williams εισήχθη πρόσφατα στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Η ιατρική κατάσταση του Frank είναι απόρρητη και επομένως η οικογένεια δεν θα δημοσιεύσει περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή. Σας ζητούμε να σεβαστείτε το απόρρητο της οικογένειας. Η ομάδα θα κάνει ανακοίνωση εν ευθέτω χρόνο.

Όπως γνωρίζεις, ο Williams έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα τροχαίο ατύχημα στη Γαλλία, στις 8 Μαρτίου 1986, που τον άφησε παράλυτο από τη μέση και κάτω. Έχει δύο γιους, τον Jonathan και τον Jamie και μια κόρη Claire, ενώ η σύζυγός του Virginia πέθανε το 2013, σε ηλικία 66 ετών.

Διάβασε ακόμα

Η οικογένεια Williams αποχωρεί από την Williams Racing

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr