Η Williams Racing αυξάνει την τεχνική συνεργασία της Mercedes από το 2022

Σχετικά άρθρα

Η Williams Racing μόλις ανακοίνωσε την επέκταση της τεχνικής της συνεργασίας με τη Mercedes, και από το 2022 θα προμηθεύεται ορισμένων μεταβιβάσιμων εξαρτημάτων.

Τα μονοθέσια της Williams φέρουν τα power units της Mercedes-AMG από την αρχή της υβριδικής εποχής, που ξεκίνησε το 2014, και από το 2022, η βρετανική ομάδα θα χρησιμοποιεί και το κιβώτιο ταχυτήτων της Mercedes, καθώς και τα σχετικά υδραυλικά εξαρτήματα.

Μέχρι σήμερα, η Williams κατασκεύαζε τα δικά της κιβώτια ταχυτήτων και υδραυλικά, ωστόσο, η αυξημένη συνεργασία με τη Mercedes θα επιτρέψει στη Williams να εφαρμόσει μια πιο αποτελεσματική διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής, επιτρέποντας στην ομάδα να εστιάσει πιο αποτελεσματικά τους πόρους της σε άλλους τομείς απόδοσης. Η Williams θα συνεχίσει να σχεδιάζει και να κατασκευάζει εσωτερικά άλλα εξαρτήματα του πλαισίου.

Ο Simon Roberts, επικεφαλής της ομάδας, σχολίασε:

Είμαι ευτυχής που βλέπω ότι η εξαιρετική σχέση μας με τη Mercedes επεκτείνεται πέρα ​​από την προσφορά κινητήρων. Η Williams είναι μια ανεξάρτητη ομάδα, αλλά η Formula 1 εξελίσσεται πάντα, και ως ομάδα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι για να αντιδράσουμε στο τρέχον κλίμα, προκειμένου να βάλουμε την ομάδα στην καλύτερη θέση για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην πίστα.

Αυτή η μακροπρόθεσμη συμφωνία με τη Mercedes είναι ένα θετικό βήμα και αποτελεί μέρος των στρατηγικών μας στόχων για το μέλλον, ενώ θα διατηρήσουμε τις δυνατότητες σχεδιασμού και κατασκευής μας εσωτερικά.

Ο Toto Wolff, διευθύνων σύμβουλος και διευθυντής της ομάδας της Formula 1 της Mercedes-AMG Petronas πρόσθεσε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την τεχνική μας συνεργασία με τη Williams μέσω αυτής της νέας συμφωνίας. Για την Williams, είναι λογικό να αποκτήσει το ενσωματωμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης, μετά τις μονάδες ισχύος μας από το 2014, και για την ομάδα μας είναι λογικό όσον αφορά τις οικονομίες κλίμακας να το παρέχουμε σε ακόμα μια ομάδα, σύμφωνα με τους νέους κανόνες. Αυτό είναι ένα project που συζητάμε με την Williams εδώ και αρκετό καιρό και χαίρομαι που καταφέραμε να επιτύχουμε αυτήν την επέκταση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα