Η Hyundai δίνει ένα teaser video του Santa Cruz

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζοντας το teasing του Santa Cruz, η Hyundai έδωσε ένα video στο οποίο η σχεδιαστική ομάδα της εταιρίας αναλύει την εξέλιξη του μοντέλου. Η κορεάτικη εταιρία θα παρουσιάσει το Santa Cruz στις 15 Απριλίου και δηλώνει ότι αυτό δεν είναι ένα απλώς ένα pickup μοντέλο, καθώς το χαρακτηρίζει ως ένα Sport Adventure Vehicle.

Αυτό -σύμφωνα με την Hyundai– δημιουργεί μια νέα κατηγορία οχημάτων, σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην αγορά των ΗΠΑ, με το Santa Cruz να απευθύνεται σε όσους αναζητούν περιπέτειες που απαιτούν καθημερινή αστική ευελιξία, σε συνδυασμό με την ικανότητα για συχνές περιπέτειες εκτός πόλης.

Σύμφωνα με την κορεατική εταιρία, το Santa Cruz “διαθέτει τολμηρό αλλά εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, ισχυρές και αποδοτικές επιλογές για τα μηχανικά σύνολα, μια ευέλικτη “καρότσα”, κορυφαία συνδεσιμότητα και μια εξαιρετικά ευέλικτη τετρακίνητη πλατφόρμα, κάνοντας το όχημα να νιώθει εξίσου οικεία τόσο σε αστικά, όσο και σε επικεντρωμένα στην περιπέτεια περιβάλλοντα”.

Το pickup της κορεατικής εταιρίας θα κυκλοφορήσει στην αγορά εντός του 2021, με την παραγωγή του να ξεκινά αυτό το καλοκαίρι στο εργοστάσιό της Hyundai στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, εκεί όπου κατασκευάζονται ήδη τα Santa Fe, Sonata και Elantra.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες φήμες, κίνηση θα παίρνει από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου και ανάμεσά τους θα συναντάμε έναν 1.600αρη turbo απόδοσης 203 ίππων με 266 Nm ροπής και έναν 2,4-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 187 ίππων με 241 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα