Pagani Huayra Roadster BC “Supernova”

Σχετικά άρθρα

Ο Καναδός επιχειρηματίας Olivier Benloulou πρόσθεσε χθες ένα ακόμα εξωτικό hypercar στη συλλογή, καθώς παρέλαβε μια Huayra Roadster BC, που την “βάφτισε” Supernova. Αυτή είναι μια μοναδική δημιουργία, αποτέλεσμα συνεργασία του Benloulou με τον Horacio Pagani, με την αντιπροσωπεία της ιταλικής εταιρίας στο Τορόντο να κάνει την παράδοση του αυτοκινήτου.

Η Huayra Roadster BC Supernova διαθέτει ένα μοναδικό φινίρισμα, με το βερνίκι να είναι σε χρυσή (Oro Rosa) απόχρωση, δίνοντας μια ιδιαίτερη αισθητική στο άβαφο carbon. Ακόμα, οι ζάντες είναι βαμμένες σε χρυσό (Bronzo Chiaro) χρώμα, που “γυαλίζουν” σαν διαμάντια, ενώ αντίστοιχες λεπτομέρειες χαρακτηρίζουν και το υπόλοιπο αμάξωμα.

Εξίσου ενδιαφέρον προκαλεί και το εσωτερικό της Huayra, όπου συναντάμε έναν συνδυασμό καφέ δέρματος και καρό tartan υφάσματος στα καθίσματα. Επιπλέον, το εκτεθειμένο carbon του πλαισίου είναι ορατό στην κεντρική κονσόλα, το τιμόνι και τα πάνελ της επάνω πόρτας, με μαύρο Alcantara να διασχίζει το ταμπλό.

Η ιδέα της Huayra Roadster BC ξεκίνησε το 2017 όταν η εταιρία ξεκίνησε να δέχεται προτάσεις από πελάτης για την Roadster έκδοση της Huayra BC, η οποία είχε παρουσιαστεί το 2016. Η Pagani αρχικά δεν είχε στα πλάνα της την Huayra Roadster BC, αλλά με την ζήτηση να αυξάνεται όλο και περισσότερο, πάρθηκε η απόφαση κατασκευής της.

Το hypercar ζυγίζει 1.250 κιλά κάνοντας εκτενή χρήση carbon και τιτανίου. Σε σχέση με την κλειστή Huayra BC, έχει διαφορετική πίσω αεροτομή, διαφορετική εισαγωγή αέρα, νέους προφυλακτήρες και αρκετές ακόμη αεροδυναμικές διαφορές. Έχει αφαιρούμενη σκληρή οροφή κατασκευασμένη από carbon και κίνηση παίρνει από τον V12 6,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης άνω των 800 ίππων με 1.050 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...