Η κινέζικη Zhiji Auto, η κοινοπραξία που έχουν δημιουργήσει η Alibaba και η SAIC παρουσίασε το πρώτο της αυτοκίνητο. Πρόκειται για το L7, ένα αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν που έχει πλαίσιο κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με την ρύθμισή του να έχει γίνει από την Williams. Υπάρχει σύστημα τετραδιεύθυνσης και ενεργό σύστημα ανάρτησης.

Φέρει pop-up χειρολαβές, αεροδυναμικές ζάντες και μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή που στο μπροστινό της μέρος υπάρχουν μια σειρά αισθητήρων για την ημιαυτόνομη οδήγηση. Συνολικά το αυτοκίνητο διαθέτει 15 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, 12 αισθητήρες υπερήχων και ραντάρ.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις, μεταλλικά διακοσμητικά, με την τεράστια 4K οθόνη 39″ να κλέβει την παράσταση. Επίσης υπάρχει μια μικρότερη οθόνη 12,8″ στη κεντρική κονσόλα.

Κίνηση παίρνει από δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 544 ίππων με 700 Nm ροπής. Είναι τετρακίνητο και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,9 δευτερόλεπτα, με την αυτονομία του να αγγίζει τα 1.000 χλμ (στον κύκλο NEDC) όταν εξοπλίζεται με την μπαταρία των 118 kW.

Διαθέσιμη και μια μικρότερη μπαταρία 93 kWh η οποία προσφέρει αυτονομία 615 χλμ. Το αυτοκίνητο μπορεί να φορτίσει και ασύρματα, μέσω του επαγωγικού φορτιστή των 11 kW που χαρίζει αυτονομία 70-80 χλμ ανά ώρα φόρτισης. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2022.