Μέσα στο έτος το νέο Opel Astra

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο έτος η Opel θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Astra η οποία σύμφωνα με τον Michael Lohscheller, CEO της Opel, θα βασίζεται στην EMP2 πλατφόρμα που ανέπτυξε η PSA και θα εξακολουθεί να προσφέρεται και σε Sports Tourer (wagon) έκδοση.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου και plug-in υβριδικών συνόλων. Η λογική λέει πως αυτή θα είναι η ίδια που συναντάμε και στο νέο Peugeot 308 και έτσι στη βάση θα υπάρχει ο 1.200άρης τρικύλινδρος PureTech κινητήρας βενζίνης σε δύο αποδόσεις, 110 άλογα με 205 Nm ροπής και 130 άλογα με 230 Nm ροπή, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (μόνο στην δυνατότερη έκδοση).

Ακολούθως θα υπάρχει ο 1.600άρης τετρακύλινδρος BlueHdi κινητήρας πετρελαίου απόδοσης 130 ίππων και 300 Nm ροπής, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Ακόμη θα υπάρχουν δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις, με την πρώτη να συνδυάζει τον 1.600άρη PureTech κινητήρα απόδοσης 150 ίππων και έναν ηλεκτρικό κινητήρα 81 kW (110 ίππων), με την συνδυαστική απόδοση να είναι στα 180 άλογα και 360 Nm ροπή.

H δυνατότερη έκδοση θα συνδυάζει τον 1.600άρη PureTech κινητήρα απόδοσης 180 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 81 kW (110 ίππων), με την συνδυαστική απόδοση να είναι στα 225 άλογα και 360 Nm ροπή. Και οι δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις θα είναι προσθιοκίνητες και θα φέρουν το αυτόματο e-EAT8 κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...