Binotto: “Καλολαδωμένη μηχανή” η Ferrari

Σχετικά άρθρα

Ο Mattia Binotto θα απουσιάζει από αρκετά φετινά Grand Prix, μιας και όπως δήλωσε θα μείνει στην Ιταλία προκειμένου να εστιάσει στην εξέλιξη του μονοθεσίου της επόμενης σεζόν, ένα μονοθέσιο που θα είναι εντελώς διαφορετικό λόγω των νέων κανονισμών, με την Ferrari να αναπτύσσει και μια νέα μονάδα ισχύος.

Η Ferrari θέλει να επανέλθει στη κορυφή από το 2022 γι’αυτό και ο Binotto αποφάσισε σε συγκεκριμένα Grand Prix φέτος να αφήσει την “καλολαδωμένη” Ferrari στα χέρια των συνεργατών του. Όπως είπε:

Υπάρχουν πολλές προκλήσεις μπροστά μας φέτος. Αυτή είναι η πρώτη σεζόν όπου υπήρξε ανώτατο όριο προϋπολογισμού, ενώ πρέπει επίσης να αναπτύξουμε ένα ολοκαίνουργιο μονοθέσιο και μια νέα μονάδα ισχύος που θα πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον τρία χρόνια.

Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να κάνω και είναι σημαντικό να διαχειρίζομαι το χρόνο μου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ξέρω ότι διευθύνω μια πολύ αποτελεσματική ομάδα, ένα καλά λαδωμένο μηχάνημα που λειτουργεί σχεδόν από μόνο του. Γι’αυτό θα δώσω το παρόν σε πολλούς αγώνες, ενώ σε όσους δεν θα παραβρεθώ, θα είμαι στο Μαρανέλο και θα παρακολουθώ τα πάντα. Θα είμαι σαν να είμαι στο pit wall.

Ο Binotto θα βρίσκεται στην Imola και επιθυμία του είναι οι Charles Leclerc και Carlos Sainz να τα πάνε καλά στην πίστα που φέρει το όνομα του ιδρυτή και του γιου της Ferrari.

H Imola είναι η πιο κοντινή πίστα της Formula 1 από το Μαρανέλο και μαζί με την Monza είναι η έδρα μας. Το Autodromo Enzo e Dino Ferrari φέρει το όνομα του ιδρυτή μας και του γιου του, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο σημαντικό για την ομάδα. Όταν και τα δύο GP [Monza και Imola] ήταν στο καλεντάρι, οι πιο παθιασμένοι και θορυβώδης θαυμαστές μας ήταν πάντα στην Imola, ενώ στην Monza υπήρχε περισσότερο μια διεθνής αίσθηση.

Όταν ερχόμαστε το πρωί για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα, βλέπουμε έναν τοίχο από tifosi στη Rivazza. Γνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι από αυτούς ήταν εκεί όλη τη νύχτα, πάντα μας δίνει μια τεράστια έκρηξη ενέργειας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...